Konsumentens glada nöjesfält…

Ja faktiskt. Vi varken hädar eller tar i. Ni vet ju själva att det brukar vankas festliga överraskningar på Dagens Hushåll. Dagens Hushåll ger en liten försmak av det som kommer i marknaden, så att vi lättare kan finna rätt vara till rätt pris. Och det är ytterst därför göteborgsköpmännen gör Dagens Hushåll för Er, nämligen att presentera producenten för konsumenten.

Vi gläntar lite på förlåten. Europas största modevisningar 2 meter över golvet i A-hallen, så att 2000 personer samtidigt kan se samma byxdress. Produkter från drottningens England i Stora Mässhuset, färg-TV är på gång. Vi får veta det mesta av vad som kommer. TV 2 och allt det där med antenner. Ett sommarhus i naturlig storlek – inomhus – får vi också visa. Liksom våningar producerade av privatbyggmästarna i stan. I blomsterhallen möter man en symfoni av färg och dofter och förstås provsmakningar, recept, tips och god mat, t.ex. nygrillat lammkött.

Det kan faktiskt vara rätt trivsamt att vara konsument – idag.

Väl mött på Dagens Hushåll 6–14 september – ett arrangemang av Göteborgs Köpmannaförbund.

 

Dagboken

Liseberg denna vecka


Källa: Göteborg denna vecka: med Göteborgskarta, Göteborg denna vecka, Göteborg, 1931-1977. Tidningen finns i Göteborgs Hembygdsförbunds arkiv.