Dagliga sparlotterier under sparbanksveckan

Under tiden 27-31 oktober arrangerar Länssparbanken Göteborg den traditionella Sparbanksveckan. Sparbanken har laddat upp med presenter för insättare i alla åldrar. De vuxna får en praktisk nyckelring. Det låter inte särskilt originellt i förstone, kanske. Men nu råkar det vara så att den är kombinerad med en ficklampa, som ger överraskande god effekt.

Alla småttingar som tömmer sina sparbössor, sätter in veckopengen eller av andra skäl har ett insättningsärende till banken med sin sparbanksbok, får en rolig leksak – en ”Plutohund”.

I informationen som skett för Sparbanksveckan utlovas det att sparbanksboken skall fungera som lottsedel under den här veckan. Det betyder att alla insättare under veckan blir med i dagliga sparlotterier. Gör man en insättning är man automatiskt med i lotteriet. Vinstdragningarna sker under kontroll av Notarius Publicus.

Alla är välkomna till Länssparbanken Göteborgs många kontor – och speciellt välkomna är Ni under den Sparbanksvecka, som vi hoppas skall bli samma trivsamma och populära evenemang som de föregående. Kanske  lite mer t.om…

Dagboken


Källa: Göteborg denna vecka: med Göteborgskarta, Göteborg denna vecka, Göteborg, 1931-1977. Tidningen finns i Göteborgs Hembygdsförbunds arkiv.